De basis van deze veganistische focaccia is de piperade, een pittige tomaten- en paprika-saus uit de Franse Baskenland. Deze wordt op een focacciabrood gelegd en gegarneerd met Nurishh® Geraspt Mozzarella smaak om de pittigheid in balans te brengen.
Focaccia met mozzarella
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
–
Bereidingstijd
–
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 10 stukken focaccia's
- 1 kg piperade bereiding
- 300 g Nurishh® Geraspt Mozzarella
- 50 ml olijfolie
- 250 g rucola
- 50 g Nurishh® Geraspt Gran Vegiano
Bereiding
- Snijd de focaccia doormidden.
- Beleg met de piperade en de Nurishh® Geraspt Mozzarella smaak.
- Leg de rucola erop en bestrooi met de Nurishh® Gran Vegiano geraspte poeder.
Tip van de Chef
Gemakkelijk op te warmen in de magnetron om de zachtheid van de focaccia en de draadachtige textuur van de geraspte mozzarella van Nurishh® te versterken.