Een smakelijk en evenwichtig broodje waar gegrilde kalkoen samensmelt met de smeuïgheid van Maredsous® Traditie Blok met korst. Verrijkt met knapperige asperges en een toets van tonijnmayonaise, biedt het een heerlijk harmonieuze smaakcombinatie.
Broodje met gegrilde kalkoen
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
5
minuten
Bereidingstijd
5
minuten
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 30 g Maredsous® Tradition Blok met korst
- 1 meergranenbrood
- 2 sneetjes van gegrilde kalkoenfilets
- 3 asperges
- 10 g tonijnmayonaise
Bereiding
- Snijd het meergranenbrood doormidden.
- Beleg de helften met Maredsous® Traditie Blok met korst en verwarm ze even onder de grill.
- Smeer de onderste helft in met tonijnmayonaise. Beleg deze met de asperges en de plakjes kalkoenfilet.
- Sluit het broodje met de bovenste helft.