Sandwich à la dinde (1)

Broodje met gegrilde kalkoen

Een smakelijk en evenwichtig broodje waar gegrilde kalkoen samensmelt met de smeuïgheid van Maredsous® Traditie Blok met korst. Verrijkt met knapperige asperges en een toets van tonijnmayonaise, biedt het een heerlijk harmonieuze smaakcombinatie.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
5
minuten
Bereidingstijd
5
minuten
Prijs categorie
€€

Ingrediënten

  • 30 g Maredsous® Tradition Blok met korst
  • 1 meergranenbrood
  • 2 sneetjes van gegrilde kalkoenfilets
  • 3 asperges
  • 10 g tonijnmayonaise

Bereiding

  1. Snijd het meergranenbrood doormidden.
  2. Beleg de helften met Maredsous® Traditie Blok met korst en verwarm ze even onder de grill.
  3. Smeer de onderste helft in met tonijnmayonaise. Beleg deze met de asperges en de plakjes kalkoenfilet.
  4. Sluit het broodje met de bovenste helft.