Broccoli and potato gratin with grilled almonds

Broccoli- en aardappelgratin met geroosterde amandelen

Een simpel en gemakkelijk recept met broccoli, aardappelen en een mengsel van melk en La Vache qui rit® Professional Nature, op smaak gebracht met zout en peper. Voeg geroosterde amandelen en een laagje paneermeel toe voor een lekkere crunch.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
35
minuten
Bereidingstijd
60
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 835 g aardappelen
  • 1250 g diepgevroren broccoli
  • 250 ml halfvolle melk
  • 3 g zout
  • peper
  • 40 g geschaafde amandelen
  • 80 g broodkruimels
  • 2 kg La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur

Bereiding

  1. Was de aardappelen en kook ze gedurende 40 minuten.
  2. Stoom de broccoli 10 minuten in een oven op 90°C.
  3. Meng de melk, zout en peper met La Vache qui rit® Professional.
  4. Rooster de amandelen in de oven.
  5. Verdeel in een gastronormbak de aardappelen, broccoli en amandelen.
  6. Giet het mengsel met La Vache qui rit® Professional erover.
  7. Bestrooi met paneermeel en gratineer 10 minuten tot het goudbruin is.