Een simpel en gemakkelijk recept met broccoli, aardappelen en een mengsel van melk en La Vache qui rit® Professional Nature, op smaak gebracht met zout en peper. Voeg geroosterde amandelen en een laagje paneermeel toe voor een lekkere crunch.
Broccoli- en aardappelgratin met geroosterde amandelen
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
35
minuten
Bereidingstijd
60
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 835 g aardappelen
- 1250 g diepgevroren broccoli
- 250 ml halfvolle melk
- 3 g zout
- peper
- 40 g geschaafde amandelen
- 80 g broodkruimels
- 2 kg La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur
Bereiding
- Was de aardappelen en kook ze gedurende 40 minuten.
- Stoom de broccoli 10 minuten in een oven op 90°C.
- Meng de melk, zout en peper met La Vache qui rit® Professional.
- Rooster de amandelen in de oven.
- Verdeel in een gastronormbak de aardappelen, broccoli en amandelen.
- Giet het mengsel met La Vache qui rit® Professional erover.
- Bestrooi met paneermeel en gratineer 10 minuten tot het goudbruin is.