Aardappel-walnoottaart

De combinatie van smeuïge aardappelen en krokante walnoten, verrijkt met de zachte en romige smaak van La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur, maakt van deze taart een waar genot. Makkelijk te bereiden, kan het geserveerd worden als vegetarisch hoofdgerecht of als vullend voorgerecht. Alles in een goudbruin, licht deeg vol textuur.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
30
minuten
Bereidingstijd
40
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 400 g aardappelen
  • 1 bodem gebroken taart
  • 150 g eieren
  • 2 soeplepels honing
  • 50 g walnootstukjes, grootte 2/6 mm
  • 200 g La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur
  • 30 cl gevogeltebouillon
  • 3 g nootmuskaat poeder
  • zout en peper

Bereiding

  1. Was de aardappelen en kook ze in een stoomoven.
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes.
  3. Rol het bladerdeeg uit in een taartvorm.
  4. Meng in een kom La Vache qui rit® met de warme bouillon, voeg de eieren, tijm, nootmuskaat, zout en peper toe.