Geen quiche zoals je ze gewoon bent! Deze vegan versie haalt haar inspiratie uit het Oosten, met een vleugje za’atar, een smeuïge auberginekaviaar en een smakelijke afwerking met Nurishh® Griekse blokjes.
Quiche met auberginekaviaar en Za’atar
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
20
minuten
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 10 stuks taartbodems
- 2 kg kaviaar van aubergines
- 5 eiwitten (optioneel)
- 100 g za'atar kruiden
- 500 g Nurishh® Griekse blokjes
Bereiding
- Meng het eiwit met de auberginekaviaar.
- Vul de taartbodempjes met het mengsel.
- Bestrooi royaal met za’atar.
- Voeg de Nurishh® Griekse blokjes toe.
- Bak 15 à 20 minuten in de oven op 140 à 150°C.
- Laat afkoelen op een rooster voor het serveren.
Tip van de chef
De Nurishh® Griekse blokjes zijn ideaal in salades. Voor een originele toets kan je ze ook rollen in za’atar (of eventueel tijm, sesamzaad of sumak). Deze blokjes zijn lekker en handig in gebruik, zowel warm als koud – perfect om bijvoorbeeld voorgegaarde aubergines of courgettes mee te vullen.