Tomatensoep

met Maredsous® Smeerkaas Dubbelroom

Ingrediënten voor 16 personen:

  • 350g Maredsous® Dubbelroom
  • 3.2 Kg tomaten
  • 4L bouillon
  • 4 uien
  • 4 teentjes knoflook
  • Basilicum
  • Brood

Bereiding

Was en schil de tomaten en snijd ze in stukjes.

Fruit de uien en de knoflook met olijfolie.

Voeg de tomaten en de basilicum toe en laat het aanstoven.

Verwijder de knoflook en voeg de hete bouillon en zout toe en kook 20 minuten.

Verdeel de soep in kommetjes en serveer met basilicum en toast waarop je de Maredsous® Dubbelroom smeert.

Eet smakelijk!

Maredsous® Smeerkaas Dubbelroom

Maredsous® Smeerkaas Dubbelroom

Newsletter

Wil je op de hoogte worden gebracht van de publicatie van onze volgende recepten ?
Ontvang onze cheeseletter door je hier te registreren :

Inschrijven

Andere recepten