Spinaziesoep

met La Vache qui rit® Smeerkaas Natuur

Ingrediënten voor 100 volwassen of 170 basisschoolkinderen : 

  • 1,5 kg La Vache qui rit® Natuur
  • 8 kg bevroren spinaziebladeren
  • 1,5 kg bevroren fijngehakte uien
  • 300 ml zonnebloemolie
  • 11 L water
  • 200 g kippenbouillon
  • 5 kg aardappelen​

Bereiding

Stoom de spinazie gedurende 15 minuten.

Zweet de uien aan in de zonnebloemolie.

Voeg de spinazie toe en kook gedurende 15 minuten.

Bevochtig het mengsel met water en kippenbouillon.

Voeg de aardappelblokjes toe.

Kook gedurende 35 minuten.

Blend en voeg dan La Vache qui rit® Natuur toe aan het einde van het mengproces.
 

La Vache qui rit® Smeerkaas Natuur

La Vache qui rit® Smeerkaas Natuur

Newsletter

Wil je op de hoogte worden gebracht van de publicatie van onze volgende recepten ?
Ontvang onze cheeseletter door je hier te registreren :

Inschrijven

Andere recepten