Een vissoep geparfumeerd met kruiden en op smaak gebracht met een vleugje pastis voor een authentieke smaak. Gecombineerd met een romige mousse van knoflook en Maredsous® Terrine Verse Kaas Look & Fijne Kruiden, belooft het een verfijnde en troostrijke smaakervaring.
Vissoep
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
20
minuten
Bereidingstijd
80
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 4 el Maredsous® Terrine Verse Kaas Look & Fijne Kruiden
- 500 g visgraten 1
- 75 g wortelen, schoongemaakt en fijngesneden
- 75 g selderij, schoongemaakt en fijngehakt
- 75 g ui, schoongemaakt en fijngesneden
- 20 ml olie
- 10 g meel
- 200 g gepelde tomaten
- 5 cl pastis
- 1 l water
- 2 teentjes geperste knoflook
1 en/of schaaldieren
Bereiding
- Neem een pan en giet de olie erin. Voeg vervolgens de gesneden groenten en het stoofvlees toe.
- Voeg het laurierblad, de tijm, de peper, het zout en de geperste knoflook toe. Laat even stomen en voeg de visgraten en de bloem toe.
- Deglaceer na een paar minuten met de pastis en de gepelde tomaten. Laat even koken en voeg het water toe. Laat een uur koken en mix het goed door. Zeef daarna alles door een zeef. De soep is nu klaar om geserveerd te worden met de Maredsous® Look en fijne Kruiden.