Geniet van een heerlijk vegetarisch risotto met Nurishh® Geraspt Gran Vegiano, een smaakvol en gezond plantaardig alternatief. Een romig en overheerlijk gerecht dat zowel vegetariërs als liefhebbers van gezonde keuken zal bekoren.
Veggie risotto met champignons
Aantal
				-
				
				+
			
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
35
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 700 g risottorijst
 - 200 g verse of gedroogde champignons (bereid)
 - 200 g Nurishh® Geraspt Gran Vegiano
 - 1 fijngehakte ui
 - 1 teentje geperste knoflook
 - 100 g boter
 - 1 glas droge witte wijn
 - zout & peper
 - 1,5 kg groentebouillon
 
Bereiding
- Fruit de ui en knoflook in 25 g boter en voeg de rijst toe.
 - Laat 1 minuut meebakken en blus met de witte wijn. Laat inkoken.
 - Voeg eerst de champignons toe en daarna geleidelijk de bouillon, tot de risotto de juiste vorm krijgt.
 - Meng de helft van de Nurishh® Geraspt Gran Vegiano samen met de resterende boter onder de risotto. Serveer de andere helft van de geraspte Nurishh® in een apart kommetje bij het gerecht.
 - Smakelijk!
 
Tip van de chef
Werk af met fijngehakte verse koriander voor een originele toets.

								
										



