Geniet van deze heerlijke vegetarische lasagne, verrijkt met La Vache qui rit® Professional Formule Plus voor een onweerstaanbare romige toets. Een smakelijk en evenwichtig gerecht.
Vegetarische lasagne
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
30
minuten
Bereidingstijd
30
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 1,5 kg La Vache qui rit® Professional Formule Plus
- 5 kg spinaziebladeren
- 7,5 kg gele en oranje wortelen
- 2 kg bonen
- 3 l melk
- 300 g witte roux
- 10 g peper
- 20 g nootmuskaat
- 3,5 kg lasagnevellen
- 700 g paneermeel
Bereiding
- Kook de spinazie, wortelen en tuinbonen voor in de combisteamer gedurende 10 minuten.
- Breng de melk aan de kook en bind deze met de roux.
- Voeg de peper, nootmuskaat en La Vache qui rit® Professional Formule Plus toe.
- Meng 2/3 van de saus door de groenten.
- Vet een ovenschaal in en leg een laag lasagnebladen op de bodem.
- Bedek met het groente/sauzenmengsel en herhaal de stap nog een keer.
- Sluit af met een laag lasagnebladen en giet de resterende saus erover.
- Bestrooi met paneermeel en bak gedurende 20 minuten in de oven op 170 °C.
Tip van de chef
Voor een extra frisse toets kunt u fijngehakte basilicum toevoegen.