Vegetarische lasagne

Geniet van deze heerlijke vegetarische lasagne, verrijkt met La Vache qui rit® Professional Formule Plus voor een onweerstaanbare romige toets. Een smakelijk en evenwichtig gerecht.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
30
minuten
Bereidingstijd
30
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 1,5 kg La Vache qui rit® Professional Formule Plus
  • 5 kg spinaziebladeren
  • 7,5 kg gele en oranje wortelen
  • 2 kg bonen
  • 3 l melk
  • 300 g witte roux
  • 10 g peper
  • 20 g nootmuskaat
  • 3,5 kg lasagnevellen
  • 700 g paneermeel

Bereiding

  1. Kook de spinazie, wortelen en tuinbonen voor in de combisteamer gedurende 10 minuten.
  2. Breng de melk aan de kook en bind deze met de roux.
  3. Voeg de peper, nootmuskaat en La Vache qui rit® Professional Formule Plus toe.
  4. Meng 2/3 van de saus door de groenten.
  5. Vet een ovenschaal in en leg een laag lasagnebladen op de bodem.
  6. Bedek met het groente/sauzenmengsel en herhaal de stap nog een keer.
  7. Sluit af met een laag lasagnebladen en giet de resterende saus erover.
  8. Bestrooi met paneermeel en bak gedurende 20 minuten in de oven op 170 °C.

Tip van de chef
Voor een extra frisse toets kunt u fijngehakte basilicum toevoegen.