Pasta Carbonara

Veganistische Carbonara

Om een veganistische versie van de Italiaanse pasta Carbonara te maken, gebruik je de Nurishh® Geraspt Gran Vegiano, plantaardige bacon en een bechamel op basis van haver. Werk af met bieslook, peper en een beetje Nurishh® Geraspt Gran Vegiano voor een echt gastronomische pasta.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
13
minuten
Bereidingstijd
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 500 g Nurishh® Geraspt Gran Vegiano
  • 500 g bechamelsaus
  • 250 g crème op plantaardige basis
  • zout & peper
  • 500 g vegetarische spekblokjes
  • 1750 g gekookte tagliatelle
  • 50 g bieslook

Bereiding

  1. Meng de Nurishh® Geraspt Gran Vegiano met de béchamel van haver en de plantaardige room, voeg zout en peper toe naar smaak.
  2. Bak de plantaardige spekjes in een pan en voeg ze toe aan de saus.
  3. Meng dit vervolgens met de gekookte pasta, gebruik het kookwater als bindmiddel.
  4. Serveer de pasta in borden of takeaway-dozen.
  5. Garneer met een beetje bieslook en wat kleine spekjes (voor de presentatie).
  6. Verwarm 3 minuten in de magnetron indien nodig of houd warm onder een salamander.

Tip van de chef
Varieer de pasta voor afwisseling. Voeg de vers geraspte Nurishh® Geraspt Gran Vegiano worst toe met een microplane voor een extra lekkere smaak.