Om een veganistische versie van de Italiaanse pasta Carbonara te maken, gebruik je de Nurishh® Geraspt Gran Vegiano, plantaardige bacon en een bechamel op basis van haver. Werk af met bieslook, peper en een beetje Nurishh® Geraspt Gran Vegiano voor een echt gastronomische pasta.
Veganistische Carbonara
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
13
minuten
Bereidingstijd
–
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 500 g Nurishh® Geraspt Gran Vegiano
- 500 g bechamelsaus
- 250 g crème op plantaardige basis
- zout & peper
- 500 g vegetarische spekblokjes
- 1750 g gekookte tagliatelle
- 50 g bieslook
Bereiding
- Meng de Nurishh® Geraspt Gran Vegiano met de béchamel van haver en de plantaardige room, voeg zout en peper toe naar smaak.
- Bak de plantaardige spekjes in een pan en voeg ze toe aan de saus.
- Meng dit vervolgens met de gekookte pasta, gebruik het kookwater als bindmiddel.
- Serveer de pasta in borden of takeaway-dozen.
- Garneer met een beetje bieslook en wat kleine spekjes (voor de presentatie).
- Verwarm 3 minuten in de magnetron indien nodig of houd warm onder een salamander.
Tip van de chef
Varieer de pasta voor afwisseling. Voeg de vers geraspte Nurishh® Geraspt Gran Vegiano worst toe met een microplane voor een extra lekkere smaak.