Taco’s met wokkip en granaatappel

Taco’s in een nieuw jasje, met een onweerstaanbare zoet-zoute toets! De kip gekarameliseerd met granaatappelmelasse gaat perfect samen met de frisheid van gemarineerde kool en de romige smeuïgheid van Boursin® Professional Kaassaus Look & Fijne Kruiden Squeeze voor een ware smaakexplosie in elke hap.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
30
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 1 taco wrap
  • 2 el Boursin® Professional Kaassaus Look & Fijne Kruiden Squeeze
  • 80 g kipfilets
  • 1 el granaatappelmelasse
  • 4 g rode kool
  • 2 cl limoensap
  • 1 el fijngesneden bieslook
  • 0,25 granaatappels
  • 2 el olijfolie

Bereiding

  1. Snijd de kip in fijne reepjes.
  2. Bak aan tot goudbruin en karamelliseer met de granaatappelmolasse.
  3. Snijd de rode kool fijn en marineer met de zeste en het sap van de limoenen.
  4. Hak de bieslook fijn.
  5. Beleg de tortillawrap met de rode kool, gevolgd door de kip en de granaatappelpitjes.
  6. Werk af met een streep Boursin® Professional Kaassaus Look & Fijne Kruiden Squeeze en bestrooi met bieslook.

Tip van de chef
Voor extra frisheid kun je nog wat fijngesneden tomatenblokjes toevoegen vóór je de kaassaus aanbrengt.