Taco’s in een nieuw jasje, met een onweerstaanbare zoet-zoute toets! De kip gekarameliseerd met granaatappelmelasse gaat perfect samen met de frisheid van gemarineerde kool en de romige smeuïgheid van Boursin® Professional Kaassaus Look & Fijne Kruiden Squeeze voor een ware smaakexplosie in elke hap.
Taco’s met wokkip en granaatappel
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
30
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 1 taco wrap
- 2 el Boursin® Professional Kaassaus Look & Fijne Kruiden Squeeze
- 80 g kipfilets
- 1 el granaatappelmelasse
- 4 g rode kool
- 2 cl limoensap
- 1 el fijngesneden bieslook
- 0,25 granaatappels
- 2 el olijfolie
Bereiding
- Snijd de kip in fijne reepjes.
- Bak aan tot goudbruin en karamelliseer met de granaatappelmolasse.
- Snijd de rode kool fijn en marineer met de zeste en het sap van de limoenen.
- Hak de bieslook fijn.
- Beleg de tortillawrap met de rode kool, gevolgd door de kip en de granaatappelpitjes.
- Werk af met een streep Boursin® Professional Kaassaus Look & Fijne Kruiden Squeeze en bestrooi met bieslook.
Tip van de chef
Voor extra frisheid kun je nog wat fijngesneden tomatenblokjes toevoegen vóór je de kaassaus aanbrengt.