Een klassieke en smaakvolle tomatensoep, verrijkt met de frisheid van basilicum. Geserveerd met een geroosterde boterham besmeerd met Maredsous® Smeerkaas Dubbelroom, wordt het gerecht nog verleidelijker en troostrijker.
Tomatensoep
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
25
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 350 g Maredsous® Terrine Smeerkaas Dubbelroom
- 3,2 kg tomaten
- 4 l bouillon
- 4 uien
- 4 teentjes knoflook
- verse basilicum
- brood
Bereiding
- Was en pel de tomaten en snijd ze in stukjes.
- Bak de knoflook en uien in olijfolie.
- Voeg de tomaten en basilicum toe en laat ze even bakken.
- Verwijder de knoflook en voeg de hete bouillon toe, breng op smaak met zout en kook 20 minuten.
- Verdeel over kommen en serveer met basilicum en Maredsous® Smeerkaas Dubbelroom gesmeerd op geroosterd brood.