Panini boursin

Panini gerookte forel en gemarineerde kool

Geniet van dit verfijnde panini waar de frisheid van gemarineerde kool en de delicatesse van gerookte forel perfect samengaan met de romigheid van Boursin® Professional Knoflook & Fijne Kruiden.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
20
minuten
Bereidingstijd
5
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 1 stuk panini brood
  • 120 g Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden
  • 200 g gerookte forelfilets
  • 0,25 stuk rode kool
  • 1 stuk citroen
  • 1 bosje bieslook
  • 0,5 bosje verse koriander
  • 5 ml olijfolie
  • 1 stuk zwarte peper

Bereiding

  1. Snijd de kool fijn, marineer deze met citroensap en -rasp, voeg een snufje zout en olijfolie toe.
  2. Maak het panini door eerst de Boursin® Professional Knoflook & Fijne Kruiden goed te smeren, vervolgens de gemarineerde kool met de gehakte kruiden en de gerookte forel toe te voegen.
  3. Sluit het panini en druk het licht aan.

Tip van de chef
Boursin® Professioneel Knoflook & Fijne Kruiden geeft een heerlijke, romige toets die smelt tijdens het verwarmen.