Geniet van dit verfijnde panini waar de frisheid van gemarineerde kool en de delicatesse van gerookte forel perfect samengaan met de romigheid van Boursin® Professional Knoflook & Fijne Kruiden.
Panini gerookte forel en gemarineerde kool
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
20
minuten
Bereidingstijd
5
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 1 stuk panini brood
- 120 g Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden
- 200 g gerookte forelfilets
- 0,25 stuk rode kool
- 1 stuk citroen
- 1 bosje bieslook
- 0,5 bosje verse koriander
- 5 ml olijfolie
- 1 stuk zwarte peper
Bereiding
- Snijd de kool fijn, marineer deze met citroensap en -rasp, voeg een snufje zout en olijfolie toe.
- Maak het panini door eerst de Boursin® Professional Knoflook & Fijne Kruiden goed te smeren, vervolgens de gemarineerde kool met de gehakte kruiden en de gerookte forel toe te voegen.
- Sluit het panini en druk het licht aan.
Tip van de chef
Boursin® Professioneel Knoflook & Fijne Kruiden geeft een heerlijke, romige toets die smelt tijdens het verwarmen.