Œuf cocotte

Œuf cocotte

Een smakelijk ei cocotte waarbij La Vache qui rit® Professional Terrine Nature een romige en smeltende toets toevoegt. De krokante coppa en bieslook tillen dit klassieke gerecht naar een hoger niveau voor een eenvoudige en verfijnde smaakbeleving.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
5
minuten
Bereidingstijd
12
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bak de plakken coppa in een pan totdat ze licht krokant zijn.
  3. Leg de helft van de coppa en de La Vache qui rit® op de bodem van elk ramequin en giet er vervolgens de room over.
  4. Breek een ei boven elk ramequin en voeg de rest van de coppa en La Vache qui rit® toe.
  5. Breng op smaak en bestrooi met fijngehakte bieslook.
  6. Giet kokend water in een ovenschaal en zet de vier ramequins erin.
  7. Bak het geheel 12 minuten in de oven.