Maredsous®’flette

Een royale en smeuïge versie van de tartiflette, opnieuw uitgevonden met het unieke karakter van Maredsous® Tradition Sneetjes. Tussen de aardappelen, gesmolten uien en smaakvolle ham is elke hap een puur moment van comfort.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
30
minuten
Bereidingstijd
30
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 30 sneetjes van Maredsous® Tradition Sneetjes
  • 50 droge witte wijn
  • 2 voorgekookte aardappelen in dikke schijfjes gesneden
  • 375 Ardeense hammetjes, in plakjes gesneden
  • 2,5 fijngehakte rode uien
  • zout & peper
  • vetstof

Bereiding

  1. Bak de uien lichtbruin in een pan met wat vet. Blus af met witte wijn en laat het geheel tot de helft inkoken.
  2. Voeg de aardappelen, uien en ham toe, kruid met peper en een beetje zout en meng alles goed door elkaar.
  3. Verdeel dit mengsel in een ovenschaal en leg de Maredsous® Tradition Sneetjes erbovenop.
  4. Bak ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C en dien op.