Een royale en smeuïge versie van de tartiflette, opnieuw uitgevonden met het unieke karakter van Maredsous® Tradition Sneetjes. Tussen de aardappelen, gesmolten uien en smaakvolle ham is elke hap een puur moment van comfort.
Maredsous®’flette
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
30
minuten
Bereidingstijd
30
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 30 sneetjes van Maredsous® Tradition Sneetjes
- 50 droge witte wijn
- 2 voorgekookte aardappelen in dikke schijfjes gesneden
- 375 Ardeense hammetjes, in plakjes gesneden
- 2,5 fijngehakte rode uien
- zout & peper
- vetstof
Bereiding
- Bak de uien lichtbruin in een pan met wat vet. Blus af met witte wijn en laat het geheel tot de helft inkoken.
- Voeg de aardappelen, uien en ham toe, kruid met peper en een beetje zout en meng alles goed door elkaar.
- Verdeel dit mengsel in een ovenschaal en leg de Maredsous® Tradition Sneetjes erbovenop.
- Bak ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C en dien op.