Boursin Pastry Puffs

Kaas soesjes

Het gebruik van Boursin® Professionnel Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden als vulling voor je bladerdeeg is eenvoudig en praktisch. Ideaal voor grote hoeveelheden tijdens cocktails of buffetten.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
20
minuten
Prijs categorie
€€

Ingrediënten

  • 25 cl water
  • 25 cl melk
  • 200 g boter
  • 10 g zout
  • 2 g zwarte peper
  • geraspte nootmuskaat
  • 300 g bloem
  • 80 g geraspte Comté kaas
  • 5 eieren
  • 480 g Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Doe het water, de melk, de boter, het zout, de peper en de geraspte nootmuskaat in een pan. Breng het aan de kook.
  3. Haal de pan van het vuur, voeg alle bloem in één keer toe en zet de pan weer op het vuur op hoog vuur. Droog het mengsel uit met een spatel. Voeg de geraspte Comté toe en doe het geheel in een kom.
  4. Meng de eieren door het mengsel. Zorg ervoor dat het mengsel homogeen is. Doe het mengsel in een spuitzak met een gladde spuitmond. Vorm bolletjes op een vel bakpapier. Bak ze 20 minuten in de oven. Laat de bladerdeegbolletjes na het bakken langzaam afkoelen voordat je ze op een schaal legt en bedekt.
  5. Verspreid voor het serveren de Boursin® Professionnal over elk bladerdeeg met een stervormige spuitmond.