Een ciabatta met Italiaanse flair, waarin de frisheid van gegrilde groenten perfect samengaat met de romigheid van Cantafrais®. Met rucola, tomaten en ham is elke hap een perfect evenwicht van mediterrane smaken.
Italiaanse ciabatta
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 30 g Cantafrais® Verse Kaas Natuur
- 1 reepje courgette
- olijfolie
- 1 ciabatta brood
- 5 g rucola
- 1 plakjes tomaat
- 2 sneetjes Italiaanse rauwe ham
- zout en peper
Bereiding
- Snijd de courgette in tagliatellelinten en blancheer ze 5 minuten in gezouten kokend water.
- Giet af en leg op een bord met een scheutje olijfolie en wat peper.
- Besmeer de binnenzijden van het ciabattabrood met Cantafrais®.
- Voeg rucola toe, gevolgd door plakjes tomaat, de courgette, de ham en opnieuw een beetje rucola.
- Vouw het brood dicht en geniet!