Een ciabatta met Italiaanse flair, waarin de frisheid van gegrilde groenten perfect samengaat met de romigheid van Cantafrais®. Met rucola, tomaten en ham is elke hap een perfect evenwicht van mediterrane smaken.
Italiaanse ciabatta
Aantal
				-
				
				+
			
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 30 g Cantafrais® Verse Kaas Natuur
 - 1 reepje courgette
 - olijfolie
 - 1 ciabatta brood
 - 5 g rucola
 - 1 plakjes tomaat
 - 2 sneetjes Italiaanse rauwe ham
 - zout en peper
 
Bereiding
- Snijd de courgette in tagliatellelinten en blancheer ze 5 minuten in gezouten kokend water.
 - Giet af en leg op een bord met een scheutje olijfolie en wat peper.
 - Besmeer de binnenzijden van het ciabattabrood met Cantafrais®.
 - Voeg rucola toe, gevolgd door plakjes tomaat, de courgette, de ham en opnieuw een beetje rucola.
 - Vouw het brood dicht en geniet!
 

								
										
