Een originele twist op de klassieke croque-monsieur, met meergranen boerenbrood, gerookte zalm en Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden. Afgewerkt met waterkers en radijsjes voor een frisse, pittige toets die perfect samengaat met de romige kaas en de zalm.
Gegrilde kaascroque
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
20
minuten
Bereidingstijd
5
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 2 sneetjes 5-granen boerenbrood
- 20 g Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden
- 40 g gerookte zalm
- 8 g waterkers
- 10 g radijzen
Bereiding
- Bestrijk een sneetje meergranen boerenbrood met Boursin® Professional.
- Leg er 2 plakken gerookte zalm op.
- Was de waterkers en schik die bovenop de zalm.
- Snijd de radijsjes in fijne schijfjes en verdeel ze over de waterkers.
- Sluit de croque en grill hem goudbruin.