Ontdek onze onweerstaanbare burger: De Durver!
Geniet van de perfecte combinatie van Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden en La Vache qui rit® Professional Toastinette Cheddar.
De Durver
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
20
minuten
Bereidingstijd
30
minuten
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 15 g fijngehakte sjalotten
- 2 g knoflook
- 5 g boter
- 50 g Parijse champignons
- 1 hamburgerbroodje
- 30 g ijsbergsalade
- 10 g lente-uitjes
- 45 g Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden
- 140 g rundergehakt
- druivenpitolie
- 50 g ananas tomaten
- 20 g La Vache qui rit® Professional Toastinette Cheddar
Bereiding
- Bereid de duxelle van champignons voor: Snipper de sjalotten en de look fijn en stoof ze glazig in een kookpot met de boter. Voeg de champignons toe, in fijne brunoise gesneden.
Kruid met peper en zout en laat zachtjes garen op een laag vuur. - Rooster het burgerbrood onder de salamander en lepel de champignonduxelle op de onderkant van het broodje.
- Snijd de sla in fijne reepjes (chiffonnade) en meng met de fijngesneden bosui en 200 g Boursin®. Schep dit mengsel op de champignons.
- Maak met een uitsteekvorm een gat van 2 cm in het midden van de steak en bak hem in druivenpitolie.
- Leg de gebakken steak op de salade en spuit met een squeeze 10 g Boursin® in het midden van elke steak.
- Voeg een plakje tomaat en een plakje La Vache qui rit® Professional Toastinette Cheddar toe en plaats het geheel opnieuw onder de salamander tot de kaas mooi gesmolten is.
- Spuit de resterende 15 g Boursin® op de onderkant van het bovenste broodje en sluit de burger.
Tip van de chef
Afhankelijk van het seizoen kan je de Parijse champignons vervangen door oesterzwammen of andere paddenstoelen.