Coquillettes au jambon

Coquillettes met ham

Een grote klassieker die troost biedt, waarbij de coquillettes zich mengen met een romige saus van La Vache qui rit® Professional Terrine Nature. Aangevuld met ham en geraspte Gruyère, zal dit eenvoudige en heerlijke gerecht iedereen tevredenstellen.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
5
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta in een pan met gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
  2. Breng ondertussen de La Vache qui rit® en de room aan de kook in een andere pan.
  3. Meng goed tot een homogene saus ontstaat.
  4. Voeg de ham toe.
  5. Laat enkele minuten meekoken, onder voortdurend roeren.
  6. Giet de pasta af, voeg de saus toe en meng alles goed door elkaar.
  7. Serveer het gerecht door er geraspte gruyère over te strooien.