Een grote klassieker die troost biedt, waarbij de coquillettes zich mengen met een romige saus van La Vache qui rit® Professional Terrine Nature. Aangevuld met ham en geraspte Gruyère, zal dit eenvoudige en heerlijke gerecht iedereen tevredenstellen.
Coquillettes met ham
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
5
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 150 g La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur
- 250 g coquillettes
- 150 g ham in blokjes
- 4 el geraspte Gruyère
- 20 cl vloeibare room
Bereiding
- Kook de pasta in een pan met gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
- Breng ondertussen de La Vache qui rit® en de room aan de kook in een andere pan.
- Meng goed tot een homogene saus ontstaat.
- Voeg de ham toe.
- Laat enkele minuten meekoken, onder voortdurend roeren.
- Giet de pasta af, voeg de saus toe en meng alles goed door elkaar.
- Serveer het gerecht door er geraspte gruyère over te strooien.