Ontdek onze heerlijke Color Burger met La Vache qui Rit® Toastinettes cheddar en de Squeeze. Een perfecte combinatie voor een smaakvolle burger!
Color Burger
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 1 hamburgerbroodje
- 1
- 15 g sla
- 45 g Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden
- 15 g roze radijzen
- 20 g La Vache qui rit® Professional Toastinette Cheddar
- 1 groene zebra tomaat
- 4 g gefrituurde uien
Bereiding
- Gril de hamburgerbrood onder de salamander en bak het gehaktsteak.
- Snijd de sla in chiffonade en meng met de Boursin® Professional Cuisine. Verdeel de bereiding over de onderste helft van het hamburgerbrood.
- Voeg de gesneden radijsjes, het gebakken steak en een schijf La Vache qui rit® Professional Toastinette® Cheddar toe. Zet onder de salamander om de kaas te laten smelten.
- Snijd de groene tomaat in plakjes en leg deze op de gesmolten kaas. Bestrooi met gefrituurde uien.
- Voeg de rest van de Boursin® Professional Cuisine bovenop de burger toe en sluit het brood.
Tip van de chef
Je kunt de gefrituurde uien vervangen door dunne plakjes rode uien pickles.