Color Burger

Ontdek onze heerlijke Color Burger met La Vache qui Rit® Toastinettes cheddar en de Squeeze. Een perfecte combinatie voor een smaakvolle burger!

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
Prijs categorie
€€

Ingrediënten

Bereiding

  1. Gril de hamburgerbrood onder de salamander en bak het gehaktsteak.
  2. Snijd de sla in chiffonade en meng met de Boursin® Professional Cuisine. Verdeel de bereiding over de onderste helft van het hamburgerbrood.
  3. Voeg de gesneden radijsjes, het gebakken steak en een schijf La Vache qui rit® Professional Toastinette® Cheddar toe. Zet onder de salamander om de kaas te laten smelten.
  4. Snijd de groene tomaat in plakjes en leg deze op de gesmolten kaas. Bestrooi met gefrituurde uien.
  5. Voeg de rest van de Boursin® Professional Cuisine bovenop de burger toe en sluit het brood.

Tip van de chef
Je kunt de gefrituurde uien vervangen door dunne plakjes rode uien pickles.