Soupe-chorba

Chorba soep

Ontdek de volledige rijkdom van deze chorba soep, een hartig gerecht met kruidige smaken.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
20
minuten
Bereidingstijd
40
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 1,5 kg in bouillon gekookt rundvlees
  • 500 ml olie
  • 2 kg fijngehakte rode uien
  • 1 kg selderij, schoongemaakt en fijngehakt
  • 2,5 kg wortelen, in grove blokjes gesneden
  • 2,5 kg in blokjes gesneden courgettes
  • 10 g paprikapoeder
  • 10 g kurkuma
  • 10 g komijnpoeder
  • 10 g gemberpoeder
  • 4 kg tomaten in blik
  • 15 l runderbouillon
  • 1,5 kg gekookte kikkererwten
  • 2 bosjes verse munt
  • 2 bosjes verse koriander
  • 1 kg vermicelli
  • 2 kg La Vache qui rit® Professional Formule Plus
  • 2,5 kg zoete aardappelen of butternutpompoenen in grote blokjes gesneden
  • zout en peper

Bereiding

  1. Snijd het gekookte rundvlees in blokjes en zet het opzij in de koelkast.
  2. Verhit de olie en fruit alle groenten gedurende 3 minuten.
  3. Voeg de specerijen, zout en peper toe en kook 5 minuten op laag vuur.
  4. Voeg de tomatenblokjes en de rundvleesbouillon toe en laat het 30 minuten sudderen.
  5. Voeg aan het einde van de kooktijd het rundvlees, de kikkererwten en de fijngehakte kruiden toe en kook nog 2 minuten.
  6. Voeg de vermicelli en La Vache qui rit® Professional Formule Plus toe en kook nog 2 minuten.
  7. Breng op smaak.
  8. Serveer in een soepterrine of kom.
  9. Serveer goed heet.