Chocoladecrème

Een heerlijk smeuïge chocoladecrème, op smaak gebracht met de romige zachtheid van La Vache qui rit® Professional Formule Plus. Voor een extra intense chocoladesmaak kun je voor het bakken wat chocoladedruppels toevoegen – onweerstaanbaar!

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
30
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de melk samen met La Vache qui Rit® Professional Formule Plus.
  2. Giet dit mengsel in twee keer over de chocolade en roer goed tot een gladde massa.
  3. Klop de eidooiers luchtig met de suiker tot een lichte, romige textuur.
  4. Voeg dit toe aan het chocolademengsel en meng grondig.
  5. Verdeel het mengsel over ramequins en bak 20 minuten in een combisteamer op 120°C.
  6. Laat onmiddellijk afkoelen.

Tip van de chef
Voeg voor een extra smeuïge toets enkele chocoladedruppels toe aan de potjes vóór het bakken.