Cheesecake met muesli

Een vernieuwde cheesecake met een krokante mueslibodem en een romige textuur dankzij La Vache qui rit® professional. Voor een extra verwennerij, serveer het met een coulis van rode vruchten.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
40
minuten
Bereidingstijd
35
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de muesli met de gesmolten boter. Bedek de bodem van de vooraf ingevette bakvormen met een mengsel van 1 cm dik.
  2. Meng met een mixer in de volgende volgorde: eieren en La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur, witte kaas, suiker, gezeefde bloem en de veenbessen.
  3. Giet het mengsel in de bakvormen.
  4. Bak gedurende 30 tot 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  5. Controleer het gaar zijn door de punt van een mes in het midden te steken.
  6. Laat minstens 2 uur afkoelen in de koelkast voor het serveren.

Tip van de chef
Serveer deze cheesecake met een coulis van rode vruchten voor een extra smaakvolle afwerking.