Een vernieuwde cheesecake met een krokante mueslibodem en een romige textuur dankzij La Vache qui rit® professional. Voor een extra verwennerij, serveer het met een coulis van rode vruchten.
Cheesecake met muesli
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
40
minuten
Bereidingstijd
35
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 1,5 kg muesli
- 1 kg boter
- 1,7 kg witte kaas
- 1,2 kg suiker
- 500 g bloem
- 1,5 l vloeibare eieren
- 1,1 kg La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur
- 300 g gedroogde veenbessen
Bereiding
- Meng de muesli met de gesmolten boter. Bedek de bodem van de vooraf ingevette bakvormen met een mengsel van 1 cm dik.
- Meng met een mixer in de volgende volgorde: eieren en La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur, witte kaas, suiker, gezeefde bloem en de veenbessen.
- Giet het mengsel in de bakvormen.
- Bak gedurende 30 tot 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
- Controleer het gaar zijn door de punt van een mes in het midden te steken.
- Laat minstens 2 uur afkoelen in de koelkast voor het serveren.
Tip van de chef
Serveer deze cheesecake met een coulis van rode vruchten voor een extra smaakvolle afwerking.