Geef de klassieke cannelloni een verrassende twist door er snijbiet of spinazie aan toe te voegen voor extra groenten en smaak. Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden zorgt voor een heerlijk smeuïge en romige toets in dit hartige ovengerecht.
Cannelloni met tomatensaus en rundvlees
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
40
minuten
Bereidingstijd
48
minuten
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 300 ml olijfolie
- 1,5 kg fijngehakte uien
- 7,5 kg rundergehakt
- 800 ml rundvleesjus
- 1 kruidentuiltje
- 7,5 kg geblancheerde snijbieten of spinazieblaadjes
- 12 kg tomatensaus
- 4 kg Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden
- 4 kg droge cannellonis
- zout & peper
Bereiding
- Verhit de olijfolie en fruit de ui enkele minuten glazig.
- Voeg het losgeroerde rundvlees toe en laat garen.
- Schenk de rundjus en het kruidentuiltje erbij en laat het vlees verder sudderen.
- Voeg de snijbiet of spinazie toe, gevolgd door de tomatensaus, en laat opnieuw garen tot alles mooi gebonden is.
- Werk af met 2 kg Boursin® Professional, meng goed en breng op smaak met peper en zout.
- Laat het cannellonimengsel snel afkoelen in een snelkoelcel.
- Vul de cannellonibuisjes met het mengsel en schik ze in een individuele ovenschaal of GN-plaat.
- Bedek met de resterende tomatensaus.
- Maak 2 kg Boursin® Professional los met de rundjus en giet dit mengsel over de cannelloni.
- Bak 30 à 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Serveer onmiddellijk.