Een smakelijke clubbagel waarin de combinatie van Cantafrais® en oude mosterd een karakteristieke toets toevoegt. Vergezeld van kip, krokante bacon en hardgekookte eieren, biedt het de perfecte balans tussen hartigheid en frisheid.
Bagel Club
Aantal
				-
				
				+
			
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
2
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 10 g spek
 - 25 g eieren
 - 15 g Cantafrais® Verse Kaas Natuur
 - 6 g ouderwetse mosterd
 - 1 bagel
 - 15 g sla
 - 25 g kippenwit
 - 15 g tomaten
 
Bereiding
- Bak het spek en kook de eieren hard.
 - Meng de Cantafrais® met de ouderwetse mosterd.
 - Snijd de bagel doormidden, rooster deze en verdeel 10 g van het mengsel van Cantafrais® en mosterd over beide helften.
 - Snijd de sla in fijne reepjes en meng de rest (5 g) van het Cantafrais® en mosterdmengsel erdoor. Leg dit mengsel op de bagel.
 - Voeg de plakken kippenwit toe.
 - Snijd de tomaten in plakjes en leg deze erop.
 - Voeg de hardgekookte eieren, in plakken gesneden, en de bacon toe.
 - Sluit de bagel en serveer.
 

								
										
