Bagel-Club

Bagel Club

Een smakelijke clubbagel waarin de combinatie van Cantafrais® en oude mosterd een karakteristieke toets toevoegt. Vergezeld van kip, krokante bacon en hardgekookte eieren, biedt het de perfecte balans tussen hartigheid en frisheid.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
2
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 10 g spek
  • 25 g eieren
  • 15 g Cantafrais® Verse Kaas Natuur
  • 6 g ouderwetse mosterd
  • 1 bagel
  • 15 g sla
  • 25 g kippenwit
  • 15 g tomaten

Bereiding

  1. Bak het spek en kook de eieren hard.
  2. Meng de Cantafrais® met de ouderwetse mosterd.
  3. Snijd de bagel doormidden, rooster deze en verdeel 10 g van het mengsel van Cantafrais® en mosterd over beide helften.
  4. Snijd de sla in fijne reepjes en meng de rest (5 g) van het Cantafrais® en mosterdmengsel erdoor. Leg dit mengsel op de bagel.
  5. Voeg de plakken kippenwit toe.
  6. Snijd de tomaten in plakjes en leg deze erop.
  7. Voeg de hardgekookte eieren, in plakken gesneden, en de bacon toe.
  8. Sluit de bagel en serveer.