Een smakelijke clubbagel waarin de combinatie van Cantafrais® en oude mosterd een karakteristieke toets toevoegt. Vergezeld van kip, krokante bacon en hardgekookte eieren, biedt het de perfecte balans tussen hartigheid en frisheid.
Bagel Club
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
2
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 10 g spek
- 25 g eieren
- 15 g Cantafrais® Verse Kaas Natuur
- 6 g ouderwetse mosterd
- 1 bagel
- 15 g sla
- 25 g kippenwit
- 15 g tomaten
Bereiding
- Bak het spek en kook de eieren hard.
- Meng de Cantafrais® met de ouderwetse mosterd.
- Snijd de bagel doormidden, rooster deze en verdeel 10 g van het mengsel van Cantafrais® en mosterd over beide helften.
- Snijd de sla in fijne reepjes en meng de rest (5 g) van het Cantafrais® en mosterdmengsel erdoor. Leg dit mengsel op de bagel.
- Voeg de plakken kippenwit toe.
- Snijd de tomaten in plakjes en leg deze erop.
- Voeg de hardgekookte eieren, in plakken gesneden, en de bacon toe.
- Sluit de bagel en serveer.