Nieuwe recept Maredsous®
De authentieke smaak van Maredsous komt terug met een nieuw recept!
In september werd het recept voor de terrine en de Maredsous portie Dubbelroom herwerkt, waarmee het zich onderscheidt van de andere formaten van het merk Maredsous. Deze wijziging weerspiegelt de wil van de Bel Groep om zich in te zetten voor een verandering en verbetering van het voedingsprofiel van haar recepten.
De Maredsous portie Dubbelroom is nu twee keer rijker aan calcium in vergelijking met het oude recept, van 28% calcium in de portie naar 74%. Met een nog romigere textuur, minder zout en vet, steekt de Maredsous-portie af van haar concurrenten.
De portie is een tijdswinst: de individuele verpakking helpt gezondheidsrisico’s te beperken en vergemakkelijkt het opruimen van de tafels. De portie is handig, bewaarbaar tot een dag op kamertemperatuur buiten de koelkast. Maredsous is toegewijd aan een groenere consumptie. De portie is een manier om afval te verminderen, omdat de aluminium verpakking oneindig gerecycled kan worden!
