De keuken van vandaag voor de smaken van morgen
Flexitarisme, vegetarisme en veganisme zijn in volle opmars. Consumenten zijn steeds bewuster van wat ze eten en willen hun inname van dierlijke eiwitten, inclusief zuivelproducten, verminderen om duurzamer te leven. Ook het aantal mensen met een lactose-intolerantie stijgt.
Nurishh® weerspiegelt deze trends, met een aanbod van voeding die zowel positief als duurzaam is. Het gebruik van plantaardige producten zorgt voor evenwichtigere maaltijden en een lagere ecologische voetafdruk.
Het begin van het verhaal Nurishh®
Nurishh®, gelanceerd in 2020, is ons plantaardig merk van heerlijke alternatieven voor kaas. Dit assortiment van kazen zonder zuivel voldoet aan de verwachtingen van consumenten die op zoek zijn naar meer variatie in hun voeding. Het biedt ook chefs en professionals in de horeca de mogelijkheid om plantaardige gerechten te bereiden die zo lekker zijn dat ze er meer van willen!
Oorspronkelijk ontwikkeld in Saint-Nazaire, Frankrijk, ondertussen is het merk Nurishh® beschikbaar in 14 landen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. En dit is natuurlijk nog maar het begin van het verhaal.


Plantaardige kazen in de professionele keuken
Het Nurishh® assortiment is gecertificeerd veganistisch, gemaakt van ingrediënten afkomstig van verantwoorde bronnen en verrijkt met calcium en vitamine B12; en is bovendien ook lactosevrij en bevat geen allergenen.
De plantaardige kazen uit de Nurishh®-lijn zijn van topkwaliteit. Ze bieden een smaak, textuur en smeltcapaciteit die vergelijkbaar zijn met de eigenschappen van zuivelkaas die in professionele keukens wordt gebruikt.
De Nurishh® geraspte mozzarella is bijvoorbeeld perfect voor pizza’s, quiches en gratins. De Nurishh® cheddar sneetjes zijn ideaal voor het maken van smaakvolle vegan burgers, warme of koude sandwiches of quesadilla’s.





Hou van je bord, hou van je planeet
Door Nurishh® te kiezen, draag je daadwerkelijk bij aan een duurzamere wereld. Je hebt de zekerheid dat onze plantaardige alternatieven zowel goed zijn voor de planeet als voor de smaakpapillen van iedereen.
En dat is nog niet alles: we hebben samengewerkt met het duurzaamheidsadviesbureau Quantis om de milieu-impact van onze plantaardige vervangers op elke stap van hun levenscyclus te berekenen, van de inkoop van ingrediënten tot het moment van consumptie, in vergelijking met de equivalente zuivelproducten*.
*Op basis van vergelijkende levenscyclusanalyses beoordeeld door peers en uitgevoerd door Quantis in 2021 voor de Nurishh® Classic sneetjes in vergelijking met harde kaassneden zoals Emmental, beide verkocht in Europa.