Vriendelijkheid in dienst van excellentie
Kiri® is een merk dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde smaak en onmiskenbare kwaliteit. De merken Kiri® en Kiri® Professional brengen wereldwijd comfort en plezier naar zowel consumenten als professionals in de foodservice. Het is de favoriete roomkaas van vele chefs, omdat ze er heerlijke en constante resultaten mee behalen.

Trakteer jezelf op zoete momenten
De magie van Kiri® schuilt in de eenvoud en zorg waarmee het wordt geproduceerd, met gebruik van natuurlijke ingrediënten. Dit zorgt voor een unieke zintuiglijke ervaring die wij “Kiri-ness” noemen. Vier essentiële kwaliteiten dragen bij aan deze smaakvolle ervaring: de witte kleur van Kiri®, de zachte textuur in de mond, de romig aroma van melk en de licht zoute smaak.
De natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden voor het maken van Kiri®, resulteren in een zachte, romige textuur en een geruststellende smaak. Dit zorgt voor een verrukkelijke smaakervaring.
Je gasten kunnen ook genieten van de voedzame porties van Kiri®, ideaal voor elk moment van de dag.

De smaak van zoetigheid
Kiri® Professional staat bekend als een merk van hoogwaardige roomkaas: de eerste keuze van patissiers wereldwijd. Kiri® Professional heeft een zachte en romige textuur, een ongeëvenaarde smaak en wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Het Kiri® Professional assortiment is ontwikkeld voor professionals in de foodservice, zodat zij consumenten kunnen verwennen met heerlijke, zoete creaties die het leven net dat beetje zoeter maken.


Een direct succes bij de lancering, bijna 60 jaar geleden
In 1966 innoveerde Bel met de lancering van Kiri® in Frankrijk, de eerste kaas die specifiek voor kinderen werd ontwikkeld. Het doel was om de kleintjes te verwennen en te voeden met heerlijke vierkante porties Kiri® roomkaas. Het succes was onmiddellijk en het merk breidde zich snel uit naar het buitenland.
Vandaag de dag verwent Kiri® consumenten van alle leeftijden over de hele wereld, inclusief in Azië en het Midden-Oosten. Het merk Kiri® Professional werd de afgelopen jaren gelanceerd zodat chefs de smaak en unieke eigenschappen van Kiri® in heerlijke culinaire creaties kunnen brengen.
Een culinair en veelzijdig ingrediënt met een unieke smaak
Kiri® staat bekend om zijn onmiskenbare smaak: een verse en romige kaas met een perfect gebalanceerde zoutheid. Kiri®, met zijn unieke en veelzijdige ingrediënten, voegt een vleugje lekkernij toe aan gebak, desserts en hartige creaties. Het is ideaal voor koken op lage temperatuur en behoudt zijn eigenschappen.





De voordelen van de natuur benutten
Bel zet zich in om hoge normen op het gebied van dierenwelzijn en milieu te respecteren. De melk die we gebruiken voor de productie van onze heerlijke Kiri® kaas komt van lokale boerderijen, gelegen op minder dan 200 km van onze productievestiging in Sablé-sur-Sarthe, Frankrijk.
Onze partnerlandbouwers voeden hun koeien met voer zonder GGO’s. Dit proces draagt bij aan de unieke ervaring van Kiri®, dankzij de betrokken boeren.