Italiaanse ciabatta

Een ciabatta met Italiaanse flair, waarin de frisheid van gegrilde groenten perfect samengaat met de romigheid van Cantafrais®. Met rucola, tomaten en ham is elke hap een perfect evenwicht van mediterrane smaken.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
Prijs categorie
€€

Ingrediënten

  • 30 g Cantafrais® Verse Kaas Natuur
  • 1 reepje courgette
  • olijfolie
  • 1 ciabatta brood
  • 5 g rucola
  • 1 plakjes tomaat
  • 2 sneetjes Italiaanse rauwe ham
  • zout en peper

Bereiding

  1. Snijd de courgette in tagliatellelinten en blancheer ze 5 minuten in gezouten kokend water.
  2. Giet af en leg op een bord met een scheutje olijfolie en wat peper.
  3. Besmeer de binnenzijden van het ciabattabrood met Cantafrais®.
  4. Voeg rucola toe, gevolgd door plakjes tomaat, de courgette, de ham en opnieuw een beetje rucola.
  5. Vouw het brood dicht en geniet!