Ontdek de volledige rijkdom van deze chorba soep, een hartig gerecht met kruidige smaken.
Chorba soep
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
20
minuten
Bereidingstijd
40
minuten
Prijs categorie
–
Ingrediënten
- 1,5 kg in bouillon gekookt rundvlees
- 500 ml olie
- 2 kg fijngehakte rode uien
- 1 kg selderij, schoongemaakt en fijngehakt
- 2,5 kg wortelen, in grove blokjes gesneden
- 2,5 kg in blokjes gesneden courgettes
- 10 g paprikapoeder
- 10 g kurkuma
- 10 g komijnpoeder
- 10 g gemberpoeder
- 4 kg tomaten in blik
- 15 l runderbouillon
- 1,5 kg gekookte kikkererwten
- 2 bosjes verse munt
- 2 bosjes verse koriander
- 1 kg vermicelli
- 2 kg La Vache qui rit® Professional Formule Plus
- 2,5 kg zoete aardappelen of butternutpompoenen in grote blokjes gesneden
- zout en peper
Bereiding
- Snijd het gekookte rundvlees in blokjes en zet het opzij in de koelkast.
- Verhit de olie en fruit alle groenten gedurende 3 minuten.
- Voeg de specerijen, zout en peper toe en kook 5 minuten op laag vuur.
- Voeg de tomatenblokjes en de rundvleesbouillon toe en laat het 30 minuten sudderen.
- Voeg aan het einde van de kooktijd het rundvlees, de kikkererwten en de fijngehakte kruiden toe en kook nog 2 minuten.
- Voeg de vermicelli en La Vache qui rit® Professional Formule Plus toe en kook nog 2 minuten.
- Breng op smaak.
- Serveer in een soepterrine of kom.
- Serveer goed heet.