Een smakelijk ei cocotte waarbij La Vache qui rit® Professional Terrine Nature een romige en smeltende toets toevoegt. De krokante coppa en bieslook tillen dit klassieke gerecht naar een hoger niveau voor een eenvoudige en verfijnde smaakbeleving.
Œuf cocotte
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
5
minuten
Bereidingstijd
12
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 4 schijfjes coppa
- 4 eieren
- zout en peper
- een paar takjes bieslook
- 20 cl vloeibare room
- 150 g La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bak de plakken coppa in een pan totdat ze licht krokant zijn.
- Leg de helft van de coppa en de La Vache qui rit® op de bodem van elk ramequin en giet er vervolgens de room over.
- Breek een ei boven elk ramequin en voeg de rest van de coppa en La Vache qui rit® toe.
- Breng op smaak en bestrooi met fijngehakte bieslook.
- Giet kokend water in een ovenschaal en zet de vier ramequins erin.
- Bak het geheel 12 minuten in de oven.