Driedubbele toast

Driedubbele toast

Een heerlijke triple toast, waarbij de pickles saus het Saxe filet en de Maredsous® Caractère op een delicate manier versterkt. Laagje voor laagje met veldsla voor een frisse toets, het belooft een smakelijke en royale hap.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 2 sneetjes van Maredsous® Caractère Blok met Korst
  • 3 sneetjes van brood, type Bûcheron wit Tradition
  • 4 sneetjes van Saksische filet
  • 45 g augurkensaus
  • 20 g bladsla van tarwe (veldsla)

Bereiding

  1. Neem 3 sneetjes brood en beleg: Op het eerste sneetje, doe de pickles saus, leg 2 plakjes Saxe-filet, 1 plak Maredsous® Caractère en wat veldsla (mâche).
  2. Plaats vervolgens het tweede sneetje brood erbovenop. Herhaal dezelfde volgorde van ingrediënten op het tweede sneetje en eindig de sandwich met het derde sneetje brood.

Tip van de chef
Je kunt de Saxe vervangen door Ardenner Ham “Marcassou”.