Spinaziesoep

Een heerlijk romige spinaziesoep, waarbij La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur zorgt voor een zachte en evenwichtige toets. Perfect voor een hartverwarmend en smaakvol moment.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
50
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

1 diepgevroren

Bereiding

  1. Stoom de spinazie gedurende 15 minuten in de combisteamer.
  2. Fruit de uien in de zonnebloemolie.
    Voeg de spinazie toe en laat 15 minuten garen.
  3. Bevochtig met de kippenbouillon.
  4. Voeg de in blokjes gesneden aardappelen toe.
  5. Laat het geheel 35 minuten koken.
  6. Mix tot een gladde soep en voeg op het einde La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur toe tijdens het mixen.
  7. Breng op smaak.

Tip van de chef
Een vleugje nootmuskaat geeft deze spinaziesoep net dat tikkeltje extra.