Een heerlijk romige spinaziesoep, waarbij La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur zorgt voor een zachte en evenwichtige toets. Perfect voor een hartverwarmend en smaakvol moment.
Spinaziesoep
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
50
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 1,5 kg La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur
- 8 kg spinaziebladeren 1
- 1,5 kg diepgevroren gehakte uien
- 300 ml zonnebloemolie
- 11 l gevogeltebouillon
- 5 kg aardappelen
1 diepgevroren
Bereiding
- Stoom de spinazie gedurende 15 minuten in de combisteamer.
- Fruit de uien in de zonnebloemolie.
Voeg de spinazie toe en laat 15 minuten garen. - Bevochtig met de kippenbouillon.
- Voeg de in blokjes gesneden aardappelen toe.
- Laat het geheel 35 minuten koken.
- Mix tot een gladde soep en voeg op het einde La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur toe tijdens het mixen.
- Breng op smaak.
Tip van de chef
Een vleugje nootmuskaat geeft deze spinaziesoep net dat tikkeltje extra.