Een snel en eenvoudig salade-recept, gemaakt door de Franse chef met 2 Michelin-sterren Jean-François Piège. Het enige wat je hoeft te doen, is de groenten snijden en in stukjes hakken, en de Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden gebruiken om de ingrediënten in balans te brengen. Het citroensap voegt frisheid en zuurheid toe aan de salade.
Salade
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
–
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 0,5 ijsbergsla
- 0,5 avocado
- 0,5 tomaat
- 60 g maïs
- 4 radijssnippers
- 2 champignons
- 2 hardgekookte eieren
- zout & peper
- olijfolie
- citroensap
- 20 g Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden
Bereiding
- Snijd de iceberg sla in ringen en doe deze in een kom.
- Snijd de avocado en tomaten in stukjes. Voeg deze toe aan de kom, samen met de maïs.
- Snijd de radijs en champignons in plakjes en voeg ze toe aan het mengsel.
- Snijd de gekookte eieren in schijfjes en voeg ze toe aan de kom.
- Breng op smaak met zout, peper, olijfolie en citroensap.
- Werk de salade af door de bevroren Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden erover te strooien.