Chopped salad

Salade

Een snel en eenvoudig salade-recept, gemaakt door de Franse chef met 2 Michelin-sterren Jean-François Piège. Het enige wat je hoeft te doen, is de groenten snijden en in stukjes hakken, en de Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden gebruiken om de ingrediënten in balans te brengen. Het citroensap voegt frisheid en zuurheid toe aan de salade.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
Prijs categorie
€€

Ingrediënten

  • 0,5 ijsbergsla
  • 0,5 avocado
  • 0,5 tomaat
  • 60 g maïs
  • 4 radijssnippers
  • 2 champignons
  • 2 hardgekookte eieren
  • zout & peper
  • olijfolie
  • citroensap
  • 20 g Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden

Bereiding

  1. Snijd de iceberg sla in ringen en doe deze in een kom.
  2. Snijd de avocado en tomaten in stukjes. Voeg deze toe aan de kom, samen met de maïs.
  3. Snijd de radijs en champignons in plakjes en voeg ze toe aan het mengsel.
  4. Snijd de gekookte eieren in schijfjes en voeg ze toe aan de kom.
  5. Breng op smaak met zout, peper, olijfolie en citroensap.
  6. Werk de salade af door de bevroren Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden erover te strooien.