Om een veganistische versie van de Italiaanse pasta Carbonara te maken, gebruik je de Nurishh® Geraspt Gran Vegiano, plantaardige bacon en een bechamel op basis van haver. Werk af met bieslook, peper en een beetje Nurishh® Geraspt Gran Vegiano voor een echt gastronomische pasta.
Veganistische Carbonara
Aantal
				-
				
				+
			
Voorbereidingstijd
13
minuten
Bereidingstijd
–
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 500 g Nurishh® Geraspt Gran Vegiano
 - 500 g bechamelsaus
 - 250 g crème op plantaardige basis
 - zout & peper
 - 500 g vegetarische spekblokjes
 - 1750 g gekookte tagliatelle
 - 50 g bieslook
 
Bereiding
- Meng de Nurishh® Geraspt Gran Vegiano met de béchamel van haver en de plantaardige room, voeg zout en peper toe naar smaak.
 - Bak de plantaardige spekjes in een pan en voeg ze toe aan de saus.
 - Meng dit vervolgens met de gekookte pasta, gebruik het kookwater als bindmiddel.
 - Serveer de pasta in borden of takeaway-dozen.
 - Garneer met een beetje bieslook en wat kleine spekjes (voor de presentatie).
 - Verwarm 3 minuten in de magnetron indien nodig of houd warm onder een salamander.
 
Tip van de chef
Varieer de pasta voor afwisseling. Voeg de vers geraspte Nurishh® Geraspt Gran Vegiano worst toe met een microplane voor een extra lekkere smaak.

								
										
						



