Fattouche salade met Boursin®

Fattouche salade

Breng een vleugje originaliteit in de Fattouche salade met de Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden. Bovendien zorgen de blokjes Boursin® voor een onderscheidend visueel effect en zijn ze gemakkelijk te gebruiken dankzij hun bewaartemperatuur in de diepvriezer.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
25
minuten
Bereidingstijd
5
minuten
Prijs categorie
€€

Ingrediënten

  • 0,25 komkommer
  • 1 lente-ui
  • 3 roze radijzen
  • 4 kerstomaten
  • 0,5 bosje peterselie
  • 10 bladeren van munt
  • 1 tl sumak
  • 1 tl za'atar kruiden
  • 2 el olijfolie
  • 1 citroen (schil en sap)
  • 1 teentje knoflook
  • 12 g Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden
  • 1 pitabrood (80g)

Bereiding

  1. Snijd de lente-uitjes en de knoflook fijn.
  2. Snijd de cherry tomaten in vieren.
  3. Snijd de komkommer in blokjes en de radijs in dunne plakjes.
  4. Snijd de kruiden fijn.
  5. Meng alles met olijfolie, citroenrasp en -sap, en de kruiden.
  6. Snijd de pita in blokjes van 1 cm en bak deze in olijfolie.
  7. Dresseer met de Boursin® Professional Frozen Dices & Fijne Kruiden en bestrooi met kruiden.

Tip van de chef
Voeg de Zaatar aan het einde van het koken toe om de frisheid van de specerij te behouden. Verwijder de binnenkant van de komkommer om de salade beter te bewaren.