Herfst verrines

Herfst verrines

Dompel jezelf onder in de herfst elegantie met deze verrine, waar de zachtheid van de mousse van Boursin® Portie Natuur  samenkomt met de krokante hazelnoten en de verfijning van de champignons. Een perfect evenwicht van texturen en smaken voor een verfijnde smaakbeleving.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
22
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

Voor de siphon:

Voor de verrine

  • 50 g champignons
  • 10 ml olijfolie
  • 1 kwartelei
  • 2 g hazelnoten
  • 3 g broodcroutons

Bereiding

  1. Verwarm de Boursin® Portie Natuur en de room in een pan. Klop goed door en zeef het mengsel door een fijne zeef.

  2. Giet de bereiding in een sifon en laat het een uur in de koelkast afkoelen. Zet de kop op de sifon en voeg een gaspatroon toe.

  3. Snijd de champignons in dunne plakjes en bak ze in een pan met een beetje olijfolie.

  4. Kook het kwartelei in azijnwater.

  5. Stel de verrine samen: leg de gekookte champignons op de bodem van een verrine. Strooi er geroosterde hazelnoten over, voeg de croutons toe en plaats het kwartelei in het midden. Werk af met de mousse van Boursin®.