Boterham

met Maredsous® Pain Tradition

Benodigdheden voor 1 boterham :

  • 2 sneetjes Maredsous® Tradition
  • 3 sneetjes brood, type Houthakkersbrood
  • wit Traditie
  • 45 g pickles saus
  • 4 sneetjes filet de saxe
  • 5-6 blaadjes gewassen veldsla

Werkwijze :

Neem 3 sneetjes brood en garneer als volgt:

Eerste boterham beleggen met pickles, 2 sneetjes filet de saxe,1 sneetje Maredsous® en veldsla.

De volgende snede idem dito en afwerken met het laatste sneetje brood.

Snijd de boterham voor het serveren in 2 of 3 delen.

Voedingswaarden

kJ : 2292 - kcal : 550 - Vetten / Matières grasses : 16 - waarvan verzadigde / dont acides gras saturés : 9 - waarvan trans / dont trans : 0,4 - Koolhydraten / Glucides : 66 - waarvan suikers / dont sucres : 2 - Eiwitten / Protéines : 33 - Zout / Sel : 5,7 - Vezels / Fibres : 4,0

Maredsous® Pain Tradition

Maredsous® Pain Tradition

Newsletter

Wil je op de hoogte worden gebracht van de publicatie van onze volgende recepten ?
Ontvang onze cheeseletter door je hier te registreren :

Inschrijven

Andere recepten