Boterham
met Maredsous® Pain Tradition
Benodigdheden voor 1 boterham :
- 2 sneetjes Maredsous® Tradition
- 3 sneetjes brood, type Houthakkersbrood
- wit Traditie
- 45 g pickles saus
- 4 sneetjes filet de saxe
- 5-6 blaadjes gewassen veldsla
Werkwijze :
Neem 3 sneetjes brood en garneer als volgt:
Eerste boterham beleggen met pickles, 2 sneetjes filet de saxe,1 sneetje Maredsous® en veldsla.
De volgende snede idem dito en afwerken met het laatste sneetje brood.
Snijd de boterham voor het serveren in 2 of 3 delen.
Voedingswaarden
kJ : 2292 - kcal : 550 - Vetten / Matières grasses : 16 - waarvan verzadigde / dont acides gras saturés : 9 - waarvan trans / dont trans : 0,4 - Koolhydraten / Glucides : 66 - waarvan suikers / dont sucres : 2 - Eiwitten / Protéines : 33 - Zout / Sel : 5,7 - Vezels / Fibres : 4,0
Maredsous® Pain Tradition