Groupe Bel
Menu
Home > Burger Tips !

BURGER TIPS !

La Vache Qui Rit Formule Plus

Juin 2018

De burger is niet meer een louter fast-food fenomeen. Meer nog, hij niet meer weg te denken uit het catering & horeca landschap. Van de klassieke burger tot semi-gastronomische burger, van veggie-tot visburger... je kan oneindig variërenen upgraden.

Wij bij Bel Foodservice laten graag onze creativiteit los op de burger, met een speciale aandacht natuurlijk voor de smeuïge en smaakvolle kaas die we erin verwerken. Sneetjes Maredsous® Traditie brengen zowel romigheid als een Belgische toets aan je burgers.

Ontdek onze Belgian Burger

En wist je dat je ook met Boursin Cuisine® heerlijke burger recepten kan pimpen ? Meng deze roomspecialiteit met look en fijne kruiden samen met de salade mix. Je bekomt zo de perfecte basis voor tal van unieke burgers. Bovendien is het leuk om te kunnen differenciëren met het allombekende Boursin® label, dat garant staat voor smaak en kwaliteit.

Boursin Burger recept

Nog drie tips om af te sluiten :

  • De kwaliteit van je vlees is cruciaal. Maak je gehakt zelf of koop het bij een leverancier die je vertrouwt. Vraag specifiek naar vers gehakt met minimum 20% vet.
  • Kruid je vlees genereus. Hoe goed je vlees ook is, zonder zout & peper wordt het niks. En peperbollen zelf malen brengt meer smaak dan fijngemalen peper kopen.
  • Gebruik een thermostaat om te weten of je vlees naar wens is. Het is natuurlijk geen exacte wetenschap, maar deze gids een leidraad bieden :
    • 50°C - je burger is rauw van binnen
    • 60°C - medium (roos, sappig)
    • 70°C - goed doorbakken (volledig grijs-weinig sap)